Der sker typisk hvert år ændringer i de forskellige TV Pakker hos udbyderne, det kan skyldes ændrede priser på at “indkøbe” kanalerne, ny aftaler mv.

Disse ændringer betyder desværre også prisstigninger på TV Pakkerne, vi har på TVvalg.dk sørget for at opdaterer med di nye kanaler og nye priser så du er sikker på at have de bedste vilkår for at vælge din TV Pakke.

Nye Kanaler

I Yousee Mellem & Grund Pakken er der ingen nyheder, andet end det fakta at KANAL 4 kommer i HD i løbet af foråret 2015.

I Fuldpakken vil der være 3 stk. sprit nye kanaler at finde det er kanalerne:

– Comedy Central HD

Er den bedste og eneste 24 timers comedy kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talk-shows og det bedste stand up fra hele verden. Comedy Central er hjem for bl.a. The Daily Show med Jon Stewart, South Park, Workaholics, Key & Peele, Tosh.O og masser af det sjoveste stand-up. Comedy Central viser også masser af kendte comedy klassikere.  Så har man lyst til comedy, så sker det på Comedy Central!

– NatGeo People HD

NatGeo People sætter fokus på kendte og bemærkelsesværdige personer igennem tiden, personer som har betydet noget for vores verden og den måde vi er på. Eksempelvis: David Rocco’s Dolce Vita, Food Lover’s Guide To The Planet, Lady-boys, Don’t Tell My Mother and Hook, Line & Sisters.

NatGeo WILD HD

Med NatGeo Wild kommer vi tæt på naturen og de fascinerende væsner der befinder sig langt inde i junglen, eller ude på den øde savanne.

 

Sharing is caring

Del gerne denne post med dine venner hvis du kan lide den :-)