YouSee mister stadig kuner i deres forretning, dog ikke i samme tempo som de første mdr. i året. 12.000 kunder mistede YouSee de sidste 3 måneder. Dog er der nye ting på vej fra Kabel-TV udbyderen, der skal stoppe kundeflugten.

De første 3 måneder i år mistede YouSee 27.000 kunder, hvilket var et af de største fald i selskabets historie, i de efterfølgende 3 måneder faldt tallet til 12.000 dvs. i alt et tab af kunder på 39.000 på det første halvår af 2015

YouSee er nu tilbage på et niveau der ligner noget fra 2008, det er ejeren TDC ikke tilfredse med.

“Vi må bare konstatere, at vi mister kunder. Og vi mister flere, end vi burde, hvilket ikke er tilfredsstillende. Det er mindre end i første kvartal, og det kan man vælge at glæde sig over, men det er stadigvæk for stort,”siger TDC’s finansdirektør, Pernille Erenbjerg, til Ritzau Finans.
“Vi er på ingen måde tilfredse med at miste 12.000 tv-kunder,” tilføjer hun.

TDC siger yderligere, at det særligt er streamingtjenesterne, som lokker folk væk. Selskabet har over flere omgange forsøgt at etablere en streamingforretning ved siden af tv-forretningen. Tidligere med YouBio og senest med Blockbuster.

Regnskabet bevidner, at flere kunder vælger at nedgradere – såkaldt ”cable shaving” – til mindste pakke. Knap 30% af kunderne har nu den mindste pakke, hvilket er flere end bare for 2 år siden, hvor tallet lå på omkring 25%.

Nye partnerskaber skal få kunderne til at blive

Nye tilbud til kunderne i form af tjenester og muligheder med deres tv-pakker skal vende den dårlige udvikling. På det seneste kan vi se eksempelvis HBO Nordic som nu kan ses direkte via Yousee Plus boksen samt TDC TV boksen.

Det er den slags indholdstjenester, der skal sørge for at TDC bibeholder føretrøjen i forhold til at være landets største TV udbyder.

TDC & YouSee satser desuden også stort på tjenester som eksempelvis TDC Play & YouSee Play, der giver kunderne musik og film i hjemmet og på farten via mobil eller tablet.

Kilde: flatpanels.dk

Sharing is caring

Del gerne denne post med dine venner hvis du kan lide den :-)