TDC som ejer YouSee vil gøre alt for at bibeholde føringen inden for det danske TV & Bredbåndsmarked, samtidig vil de gerne kapre nye kunder med en voldsom charmeoffensiv.

YouSee vil droppe det grøn-stribede logo, og i stedet fremhæve indholdet der er tilgængeligt på alle enheder med en internetforbindelse.

Det nuværende YouSee logo droppes, og hele Yousee Play universet nedlægges, og samles under YouSee paraplyen.

Det får du som kunde:

pr. d. 24 August 2015 kan alle YouSee kunder nu også se TV på Mobil & Tablet, dvs. det er både dig der har, Grundpakke, Mellempakke eller Fuldpakke.

Desuden får YouSee bredbåndskunder adgang til filmtjenesten Cmore Play, forbrugsloftet over data på bredbåndsforbindelsen fjernes.

Du får også adgang til HBO Nordic kvit og frit i 3 måneder

Sidst men ikke mindst får du som både Mobil, Bredbånds og tv-kunde hos YouSee 20GB ekstra data i dit mobilabonnement.

– Vi har længe arbejdet på at komme væk fra at blive betragtet som en traditionel tv-udbyder. I 2016 skal kunderne sige, at Yousee leverer Danmarks bedste underholdning, at vi leverer højhastighedsbredbånd, og at Yousee er nemt at betjene, og kunderne føler sig værdsat. Derfor signalerer vi en ny retning, en ny verden og et nyt Yousee, siger selskabets administrerende direktør René Brøchner til Berlingske Business.

Opsummering:

  • Fri adgang til web-tv – uanset hvilken tv pakke du har
  • HBO Nordic – gratis i 3 måneder
  • Cmore Play GRATIS
  • 20GB ekstra data, hvis du er mobil, bredbånds samt TV kunde hos YouSee

 

Kilde: finans.dk 


Bestil YouSee TV & Bredbånd

Sharing is caring

Del gerne denne post med dine venner hvis du kan lide den :-)